Billeder af huset


Klik på de små billeder for at åbne dem i fuld størrelse

Dette billede er fra 2006 - den gang jeg tog derover om vinteren, det gider jeg ikke mere. Der er for meget arbejde med snerydning og optænding hele døgnet for at holde varmen. Jeg kan ikke få min bil ind på min grund, før der er skovlet et areal, den kan holde på. Holder jeg ude på vejen, kan bilerne ikke komme forbi.

I venstre side ses de to hytter.


 


 


Efteråret 2010
 

Sommeren 2010 - nye vindskeder af metal.
 

Dette er nede fra skoven op mod vejen
 

Bagindgang op mod hytterne med bad/værksted til venstre
 

Indgangen

Den store hytte set indefra

Her stuen efter nedrivningen af det gamle køkken. Man kan se på den nye del af loftet, hvor køkkenet var. Jeg har lavet et lille skab til el-tavlen øverst i højre hjørne. Her har vi brændeovn, udgang til bagside og toilet, nyt køkken og jeg kan se stereoanlæg forbundet med computer og radio, så man kan høre høj musik på alle tider af døgnet. (2011)

Dette er et billede fra 2003 taget med et dårligt fiskeøje på et ringe kamera med det gamle køkken, ingen brændeovn, keyboard, bagudgang til toilet og ikke noget køkken i forrummet og slet ingen brusekabine eller telefon og bredbånd, men til gengæld havemøbler indendøre og elpaneler til opvarmning.

 

Her et billede af hytterne fra april 2006
Jeg har sidenhen sat persienner op og malet døren grøn ligesom de andre døre

 

Dette billede fra 2000 er fra ejendomsmæglerens hjemmeside.
Man ser det gamle køkken og havemøbler i forstuen, hvor jeg nu har renoveret og lagt gulv, fået nyt tag, loft og isolering samt opsat nyt køkken, trukket varmt og koldt vand ind samt afløb ud.
 

Uglen og klokkestrengen har jeg beholdt, men de hænger ikke på en så fremtrædende en plads. De er en del af huset, og vil blive ved med at være det i min tid. Jeg ved, at de stammer fra den oprindelige ejer, som byggede huset i 1957, som solgte det  en gang i halvfemserne til ham, jeg købte det af, som kun havde det kun i få år. Måske havde han lugtet lunten om at E22 skulle udvides til gene for os på vejen.

Kurt min gode nabo, har fortalt mig, at der stod nogle og kiggede ned på min ejendom oppe på vejen for nogle år siden. De fortalte ham, at det havde været deres sommerhus, da de var børn. Jeg lå og sov, men ville så gerne have vist dem huset, som det ser ud i dag. Jeg har punket Kurt for ikke at vække mig i den anledning. Jeg vil altid ærgre mig over at have mistet muligheden for at møde de oprindelige beboeres børn - men det kan man vel kalde et luksusproblem.

Jeg synes, at det ville have været enormt spændende at møde dem. Men sådan skulle det desværre ikke gå.

 

 

 

 

 

 

Tilbage til billeder